Transport marfa

Transport marfa 2023 – servicii, mutari si relocari

transport marfa

Cu o economie in continua crestere, nevoia de servicii de transport marfa este in continua crestere. In acest context, ne-am adaptat si am dezvoltat o gama completa de servicii de transport marfa, mutari si relocari pentru a satisface nevoile si cerintele clientilor nostri.

Indiferent daca aveti nevoie sa transportati marfa in tara sau international, noi va oferim servicii de transport marfa la cele mai inalte standarde. Folosim mijloace moderne de transport, precum camioane, dube si remorci, pentru a asigura siguranta si promptitudinea livrarilor. Personalul nostru este instruit in manevrarea corecta a marfii, precum si in respectarea regulilor de siguranta in timpul transportului.

Servicii de Transport Marfa pentru toti

Transport marfa cu duba cu lift

Omul cu Duba dispune de toata gama de utilitare de 3.5T, 7.5T, 12T de la 10 la 40 mc volum si diferite dimensiuni de incarcare, acestea fiind dotate si cu lift, cu ajutorul carora putem satisface, in cele mai bune conditii, necesitatile de transport si relocare ale clientilor nostri.

Transport bagaje

Oferta noastra de transport marfa include si servicii de transport bagaje. Indiferent daca aveti nevoie sa transportati bagaje personale sau sa mutati intreaga locuinta, noi va putem oferi servicii de transport profesionale si sigure.

Transport panouri solare

Panourile solare sunt obiecte fragile si grele, de aceea noi va punem la dispozitie autoutilitare adecvate
pentru transport panouri solare (transportul panourilor solare), in care acestea sunt aranjate si
ancorate in mod corespunzator, astfel incat acestea sa ajunga in stare buna la destinatie.

Transport mobila​

Transportul mobilierului poate fi o provocare, dar noi suntem pregatiti sa va oferim servicii de transport mobila de calitate. Utilizam tehnici si echipamente speciale pentru a manipula si transporta in siguranta mobilierul dumneavoastra.

Transport geamuri si ferestre termopan

Asiguram servicii de transport geamuri si ferestre termopan in care ne asiguram ca acestea sunt ambalate și transportate în condiții optime, fiind asigurate pe durata transportului.

Transport motociclete

De-a lungul timpului si a numeroaselor transporturi de motociclete, scutere si atv-uri ne-am specializat in serviciul de transport motociclete, astfel incat sa asiguram un transport sigur si eficient al acestora.
Utilizam autoutilitare de transport cu rampa pentru incarcare si descarcare, iar ancorarea acestora se
face intre 4 si 8 puncte.

Transport obiecte de arta

Obiectele de arta pot fi pretioase si delicate, de aceea, ne-am specializat in servicii de transport obiecte de arta. Utilizam echipamente si tehnici speciale pentru a manipula si transporta in siguranta aceste obiecte.

Transport electrocasnice

Echipamentele electrocasnice pot fi delicate si costisitoare, de aceea, noi va oferim servicii de transport electrocasnice de calitate. Utilizam echipamente speciale pentru a manipula si transporta in siguranta electrocasnicele dumneavoastra.

Relocari spatii comerciale

Indiferent daca aveti nevoie sa mutati intreaga afacere sau doar o parte din ea, noi va putem oferi servicii de relocare spatii comerciale de calitate. Personalul nostru este instruit in manevrarea corecta a marfii, precum si in respectarea regulilor de siguranta in timpul relocarii.

Completeaza formularul de mai jos pentru a va face oferta: